Nejnovější recenze ze sekce Zdravotní bandáže a ortézy
- výrobek nesplňuje mé představy o nápravě zakřivených zad, celkem vysoká cena, která neodpovídá kvalitě výrobku
- Střih a materiál
- Provedení
Za svou cenu velmi levný pomocník. Lehce hřeje, stahuje, fixuje, kryje. Pohodlný a praktický střih a příjemný materiál. Ani po půldenním nošení nevadí na těle, občas se lehce shrne, ale neřeže, netlačí ani nepřekáží. Suché zipy drží a vypadají solidně. Jako prevenci proti prochladnutí a stažení namožených zad naprosto vyhovující, doporučuji. Vzhledem k ceně je to velmi výhodná koupě! Bandáž je poměrně tenká, takže nepřekáží pod např. bundou, montérkami. Za mě plná spokojenost a pokud se mi vůbec podaří zničit současný kus, určitě si pořídím opět - do práce, na sport, na zimu, nebo ke cvičení. Údržba je velmi jednoduchá, bandáž přežila i praní v pračce. Ovšem příště raději vyperu ručně, pro jistotu.
Tento výrobek mohu s klidem doporučit...
- funkce, sucháč pefekní
- rychle se zpotí záda - stará dobrá "kočka" byla lepší (asi vzdušnější)
Trošku mě kouše i přes prádlo, ale hřeje skvěle, zlepšení bolesti kyčlí ihned :-).
Vse probehlo v poradku, necekane velmi rychle dodani, moc dekuji
- cena funkčnost
měkký hřejivý příjemný
- Koleno v ní drží
- Mohu dále sportovat
- Vysoká cena
Tuto ortézu mi doporučil můj ortoped, je mi skoro padesát let a koleno už tak neslouží. Dělal jsem půl života ve skladu koberců a posledních pět let se koleno ozývá. Chtěl jsem něco lepšího a musel jsem si sáhnout hlouběji do kapsy. Myslím, že se vyplatilo koleno zatím drží i při rekreačním sportu. Koleno mohu ohýbat bez bolesti v přirozených úhlech.
- Chrání loket
- Dobře drží
- Materiál se zdá být pevný
tento chránič lokte jsem si pořídil na naše zápasy v basketbalu. Chránič je z dobrého pevného materiálu a během hry jsem nepocítíl žádné nepohodlí. Loketní chránič se také dobře nasazuje.
Mueller Adjust-To-fit Wrist Brace ortéza na zápěstí levá ruka
Registrovaný uživatel
Přidáno: 6. srpna 2019
- Pohodlná ortéza
- Možnost pohybů prsty
- Dobrá cena
Mám ji a používám zejména na sport. Je ok. Sedne poměrně dobře a můžu s ní hýbat prsty.
- Jednoduchá bandáž
- Nastavitelnost
Bandáž na koleno adjust to fit je lehká a snadno se nasazuje. Mé pochroumané koleno drží pevně. Bandáž je nastavitelná. Jsem s ní zatím spokojený.
- nekupujte- už na obalu chybí český návod jak bandáž nasadit když už to zkoušíte tak je velmi úzká a tak pokud jste po úrazu tak se do ní nedostanete - musí se silou zajistit a pak škrtí koleno
- vysoká pevnost, pohodlí, vejde se do kotníkových bot
- Zatím žádné
- použil jsem zatím cca 6 moto-dní; jsem zvědavý, jak dlouho vydrží spoje/konce pásek při intenzivním používání.
Opravdu až neuvěřitelný efekt..alespoň v mých očích.
Mám dlouhodobě velmi slabý kotník po několika úrazech měkkých tkání. Používám na downhill, ortéza je skutečně pevná. Vejde se do kotníkových bot a vydržím v ní celý den. Po ježdění kotník cítím stejně jako po chůzi městem. Obával jsem se, že tento hendikep neodstraním a hle! Vřele doporučuji každému kdo má problematický kotník a nechce se vzdát svého oblíbeného sportu.
- Vysoká kvalita materiálu.
- Suchý zip perfektně drží i při vysoké zátěži.
Idealni pro zanet patelarni slachy. Diky teto orteze se mi zanet zacal rychle zlepsovat a nedostavila se recidiva i pres vysokou zatez.
- Jde o český výrobek. Přímo v prodejně jsem si vybral vhodnou velikost. Měl jsem jí na noze celý den a ani o ní nevím - materiál je příjemný, boční stabilita dostatečná, otvor na čéšku má měkké hrany a netlačí. Cena oproti komerčním ortézám (McDavid,Shock Doktor atd.) je nižší, je i příjemnější na nošení (srovnání s McDavid 422). Je možnost si nechat ortézu napsat od doktora na pojišťovnu..
- daň za příjemné nošení je nižší životnost materiálu.
- vzhledově pěkná
- nesouhlasí tabulka velikostí, nedoporučuji vybírat podle ní a kupovat před eshop - s velkou pravděpodobností nebude ortéza sedět. Otvor na čéšku je příliš malý a má nepříjemně ostré hrany. Postranní výztuhy jsou špatně chráněné a zasahují a tlačí do stehenního svalu. Značku McDavid nedoporučuji. Dnes jsem sehnal ortézu od českého výrobce Ortex 04 C. Přímo v prodejně jsem si vybral vhodnou velikost, cena o 2 stovky nižší než tato. Měl jsem jí na noze celý den a ani o ní nevím - materiál je mnohem příjemnější než tvrdý a neprodyšný neopren na McDavid, postranní stabilita je lepší, otvor na čéšku dostatečně veliký a hrany měkké a netlačí.
nedoporučuji koupi, lepší dát přednost českému výrobku.
- Plní účel. Kvalitně provedeno.
- Lze prát pouze v ruce.
Kinetex Elastická ramenní bandáž pánská dámská M Dámské
Přidáno: 15. ledna 2019
(naposledy upraveno 15. ledna 2019)
Zakoupeno v www.barevnyzivot.cz
objednala jsem si vel.M-112cm,ale musela jsem ji vyměnit za XL přesto, že podle udané velikosti,bych měla mít vel.M
- dárek
- velmi spokojená, bez bolestí a otvor na palec nepoužívám,protože se to páře a jedou očka,ale na zápěstí super moc děkuji
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »